Gennemsnittet for kurset er på 4,8 ud af 5 mulige. Jeg underviser på alle niveauer. Og alle faggrupper.

Administrativt personale i store og små virksomheder og i det offentlige.

Jeg anbefaler altid, at deltagerne sammensættes så homogent som muligt. Men det er ikke altid, det er praktisk gennemførligt. Så er det op til mig at få det til at fungere. Højtuddannede deltagere har andre behov end deltagere med kortere – eller ingen – uddannelse, og det tager jeg naturligvis hensyn til i min undervisning.

Målet er, at alle skal være tilfredse!

Jeg oplever ind imellem, at medarbejdere er ”blevet sendt” på mit kursus, mere eller mindre frivilligt. Ledelsen har besluttet, at virksomheden skal profileres som en moderne virksomhed, og det skal den skriftlige kommunikation også afspejle.

Medarbejderne brummer måske lidt over at skulle have genopfrisket kommateringsprincipperne m.m. og ville hellere have været på teambuilding-kursus ude i naturen.

Så er det en stor glæde, når det lykkes mig at vende en negativ holdning til en positiv, og deltageren kommer hen til mig efter endt kursus og fortæller, at det overraskede ham, hvor sjovt det var. At han har lært noget, som han vil bruge med det samme. At han gerne vil lære mere …