Reference #1

Først vil jeg sige, at jeg har anbefalet dig til alle, jeg har talt med. Her går man og tror, at dansk og skriftlig kommunikation – det kan man da bare, men nej.

Alle der har en smule med skriftlig kommunikation at gøre, trænger til at blive rusket op i. Selv min chef har lært meget af, at jeg har været på dit kursus, han tænker meget over hvad og hvordan han skriver breve nu.

Jeg oplever dig (Lise) som en utrolig seriøs, kompetent og utraditionel underviser. Du formår at få hele lokalet fanget i din undervisning – som i øvrigt foregår i en helt uformel tone. Det, at man gennemgår ens eget materiale, rammer bare plet – det er altså bedre end en tænkt situation.

Du rammer ikke kun den skriftlige kommunikation, men også ens egen person. Her tænker jeg specielt på alle dine brandgode A4 plakater – når hjernen er ved at være fuld, og i stedet for at drømme om ferie og aftensmad, så læser man små pudsige tekster – og mange af dem gemmer man til senere brug.

Som vi fandt ud af, kommer der hele tiden nyt til, og man bliver så forbløffet over at man ikke kan sine “ting” rigtigt. En gentagelse / opfølgning af kurset kan med fordel gentages hvert år. Altså kun ros til dig.

– Karina

 

Reference #2

Jeg deltog på kurset, Skriftlig Kommunikation, hos Lise Norup i april i år. Det var et absolut anbefalelsesværdigt og lærerigt kursus.

Foruden det gode materiale var lokalet, inden vi ankom, blevet dekoreret med mange farverige skilte, hvorpå der stod, hvad man skulle huske og ikke mindst, hvad man skulle undgå. Ligeledes var der masser af litteratur lagt frem til inspiration. Et kursus hvor du lærer om, hvad godt sprog er og hvilke ord og vendinger, der er gammeldags/nutidige. Og jeg kan slet ikke undgå at tænke over de ting og skrive anderledes her bagefter kurset. Kort og godt – alle burde rive et par dage ud af kalenderen og gå på dette kursus, der i øvrigt har en fremragende underviser.

– Dorte